Capteaza energia soarelui

In fiecare zi soarele trimite spre pamant mai multa energie decat avem nevoie intr-un an intreg

Energie nelimitata

Energia solară, radiație de la Soare capabilă să producă căldură sau să genereze electricitate. Cantitatea totală de energie solară incidentă pe Pământ depășește cu mult cerințele energetice actuale și anticipate ale lumii. Dacă este valorificată corespunzător, această sursă foarte difuză are potențialul de a satisface toate nevoile viitoare de energie. În secolul al XXI-lea, energia solară este de așteptat să devină din ce în ce mai atractivă ca sursă de energie regenerabilă, din cauza sursei sale inepuizabile și a caracterului său nepoluant, în contrast puternic cu combustibilii fosili finiți cărbune, petrol și gaze naturale.

Soarele este o sursă de energie extrem de puternică, iar lumina soarelui este de departe cea mai mare sursă de energie primită de Pământ.
 

 
Sunpad - ISO view.png

Panouri solare termice

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. Tell your visitors a bit about your services.

Vezi catalog >

Panouri solare fotovoltaice

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. Tell your visitors a bit about your services.

Vezi catalog >
byd-320w-polycrystalline-solar-photovolt

Ai nevoie de ajutor pentru a alege solutia cea mai buna?

Ne face placere sa discutam cu tine despre proiectul tau.

Daca ai intrebari sau doresti o estimare de pret, echipa noastra iti sta la dispozitie.